VI ÄR SPECIALISTER INOM BADRUMSRENOVERING

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Om du lämnar ditt badrumsrenovering i Stockholm i våra händer kan du känna dig trygg. Fråga några av alla våra referenser.

Vår affärsidé på Soso’s BMS är att leverera ett arbete snabbt, smidigt och med toppkvalitet. En vanlig badrumsrenovering ska inte behöva ta mer än 14 arbetsdagar. Efter genomgång av ditt objekt lämnar vi ett fast pris och du betalar i regel ingenting förrän arbetet är slutförd.

Kvalitetsdokument utfärdas, är det självklarhet.

VÅTRUMS CERTIFIERADE

vatrum

VI TILLÄMPAR BRANSHCREGLER

Vi följer och tillämpar branschregler och håller oss löpande uppdateringar om alla nya regler och rekommendationer som utkommer från t.ex. från Byggkeramikrådet. Vi har några plattsättare idag som är utbildade och kunniga när det gäller dagens branschregler. De har minst 20 års erfarenhet av just plattsättning inom Badrumsrenovering just i Stockholm.

Så går det till

En badrumsrenovering börjar med ett besök där det framtida badrummet ritas upp och planeras där kunden får svar på alla sina frågor. Byggnadsfirma Soso’s BMS skickar en offert på badrumsrenoveringen och gör en arbetsplan med vite. Allt detta kostnadsfritt!

När man ska bygga ett badrum eller renovera är det viktigt att följa de branschregler som gäller för exempelvis tätskikt i våtrum för att leverera ett arbete med kvalité, det gör vi på Byggnadsfirma Soso’s BMS. Därefter lämnar vi en Kvalitetsgaranti!

Se här för jobb vi utfört.

Få en kostnadsfri offert