OM OSS

demo

Om oss:

Vi på Soso’s BMS jobbar i hela Storstockholm och i Uppsala med affärsidén att skräddarsy tjänster efter våra kunders behov – och att snabbt anpassa oss efter nya önskemål.

Vår affärs ide bygger på och det som särskilt utmärker Soso’s BMS är det breda utbudet av tjänster och förmågan att skräddarsy dessa utifrån kunders behov. Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål och i hög grad flexibla vid behov av förändringar.

Vår målsättning är att utifrån vårt breda tjänsteutbud kunna vidareutveckla och samordna effektiva och snabba servicelösningar som ger oss nöjda kunder

Vår mest anlitade kunder är inom:

  • Badrumsrenovering
  • Platsättning
  • Renovering
  • Målning/tapetsering
  • Altanbygge

VÅR AFFÄRSIDÉ

Den främsta affärsidén och det som särskilt utmärker Soso’s BMS är det breda utbudet av tjänster och förmågan att skräddarsy dessa utifrån kunders behov. Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål och i hög grad flexibla vid behov av förändringar.

Vår målsättning är att utifrån vårt breda tjänsteutbud kunna vidareutveckla och samordna effektiva och snabba servicelösningar som ger oss nöjda kunder.

ORGANISATION

Hos varje kund finns en utsedd arbetsledare som kontaktperson. Ansvarig arbetsledare gör kontinuerlig kvalitetskontroll av utfört arbete och har regelmässiga kontakter med kunden. Allt för att etablera och upprätthålla ett gott samarbete med våra kunder.

SÄKERHET

Vi är vana vid företag/ privat personer som ställer höga krav på säkerhet – och vi betraktar det som en självklarhet att våra kunder ska känna förtroende, trygghet och säkerhet med oss som samarbetspartner.

Vi är därför försäkrade och väldokumenterade byggföretag.

Letar du efter kostnadseffektiv hjälp av en leverantör med mångårig erfarenhet?