VARFÖR OSS

TRYGGHET

Vi vill att våra kunder skall känna sig trygga. Hos oss betalar du först efter slutförd arbete. Det ger dig som kund en extra trygghet och garanti på att du får vad du betalar för.

HELHETSLÖSNINGAR

Det är mycket att tänka på vid nyproduktion eller renovering. Man behöver kanske riva, sanera, renovera, anlita eklektiker, rörmokare mm. Men hos oss har du kontakt med en arbetsledare genom hela processen. Det ger dig mer tid till annat.

ERFARNA HANTVERKARE

Vi erbjuder erfarna och dokumenterade hantverkare.
Hur bra materialet än är så kan de inte göra sitt jobb om de tillämpas på fel sätt. Våra medarbetare är utbildade och erfarna inom de tjänster vi erbjuder. Vi följer regler och riktlinjer som vi satt upp för att ge ett jobb av bästa kvalitet.

SÄKERHET

Vi är vana vid företag/ privat personer som ställer höga krav på säkerhet – och vi betraktar det som en självklarhet att våra kunder ska känna förtroende, trygghet och säkerhet med oss som samarbetspartner.

Vi är därför försäkrade och ett väldokumenterat byggföretag.

KVALITE

Vi erbjuder upp till 10 års garanti.

Vi är övertygade om att vårt utförd arbete håller en hög kvalité, därför lämnar vi 10 års garanti på vissa arbeten, så som: Badrumsrenovering, fönsterbyte mm.

Strukturerad organisation

Hos varje kund finns en utsedd arbetsledare som kontaktperson. Ansvarig arbetsledare gör kontinuerlig kvalitetskontroll av utfört arbete och har regelmässiga kontakter med kunden. Allt för att etablera och upprätthålla ett gott samarbete med våra kunder.

Flexibel fakturering
  • Delbetalning

Vi ger dig möjlighet att förmånligt dela upp din betalning utan extra kostnader.

  • Fast pris (inkluderat med ROT – avdrag)

Vi räknar på allt. Från oss får du ett fast pris inklusive ROT/RUT – avdrag. Det gör att du vet vad ditt byggprojekt kommer att kosta och du slipper onödiga överraskningar. Det är en del av vår helhetslösning.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Alla hem är unika. Därför kommer vi gärna hem till dig och tillsammans med dig går vi genom vad som behöver göras och hur vi kan göra det.

Vi ger dig tips och råd hur vi kan gå till väga.