KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering.
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr.

Badrumsrenovering Stockholm

Vi är specialister på badrumsrenoveringar i Storstockholm. Kontakta oss idag för en offert.

HUR GÖR VI

01

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

02

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

03

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

04

Badrumsrenovering

Vi genomför er Badrumsrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

05

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er och lämnar över ert nya badrum.

Vi kan Badrumsrenovering

Vi är specialister på badrumsrenoveringar i Storstockholm. Vår passion är att renovera kvalitets badrum och har i skrivande stund 10 års erfarenhet av just badrumsrenoveringar. Vi innehar naturligtvis samtliga behörigheter inom badrum och lämnar garanti på vårt jobb.

20140630_143940

FÖRDELAR MED OSS

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

En dedikerad projektledare under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV

Vi samordnar elektriker och rörmokaren - vi kallar det all inclusive

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso's AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158 000 kr inkl

Läs mer »

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

  • Telefon

+ 46 (0) 73 834 88 83

  • Mail
  • Öppettider

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

  • Telefon

+ 46 (0) 73 834 88 83

  • Mail
  • Öppettider

Mån – Fre
08.00-17.00